#pallohaltuun
#pallohaltuun

Pallo haltuun goes tori

Pallo Haltuun –hanke pystyttää työpajan Kuopion torille lauantaina 29.4.2017 klo 12-14. Tule mukaan ja ole yksi muotoilun monista kasvoista! Pääset samalla tutustumaan hankkeeseen ja osallistu työpajaamme, jossa Pallo Haltuun -hankkeen nuoret ohjaajineen opastavat kelta-mustaan kannatukseen. Lauantaina on myös KuPSin pelipäivä!

Pallo Haltuun –hankkeessa nuoret ovat tärkeänä osana asiantuntijajoukkoa ratkaisemassa Kuopion Palloseuran ottelutapahtumaan liittyviä aitoja kehittämisongelmia. Hankkeessa ovat mukana Pohjantien koulun valmistavan luokan maahanmuuttajataustaiset nuoret ja Haapaniemen alakoulun oppilaat perheineen. He suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä Veikkausliigajoukkue Kuopion Palloseuran kotikentälle KuPS-fanialueen yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Hankkeen toteuttaa Kuopion Rouvasväenyhdistys ry yhteistyössä Kuopion Palloseuran ja Kuopion kaupungin kanssa. Hanke alkoi lokakuussa 2016 ja se kestää kesäkuuhun 2017. Hankkeessa sovelletaan Kuopion Rouvasväenyhdistyksessä kehitettyä muotoiluajatteluun perustuvaa Kuopion DESIGN thinking –toimintamallia, jonka tavoitteena on kannustaa ihmisiä ajattelemaan ja hyödyntämään omaa osaamistaan ongelmanratkaisussa.

#pallohaltuun
#pallohaltuun

Lisätietoja: Projektipäällikkö Jarkko Tirronen, p. 040 534 8711
etunimi.sukunimi(at)designkuopio.fi
Designkuopio